Djvaskogpolering

Djvaskog

polering

Til private og erhverv

Vinduespudsning

Her finder du din lokale vinduespudser eller ekspert i rengøring og polering af bil og både. Vi kører rundt på hele Djursland, Aarhus og Randers. 

Vinduespudsning

Hos DJ Vask og Polering pudser vi vinduer både inde og ude, til privat samt erhverv. Vi gør det på den gammeldags måde med klud og sæbevand indvendigt, og nyere og smartere måde med rentvandsanlæg udvendigt. Med rentvandsanlægget får du lige så rene vinduer, som på den gammeldags måde med klud og sæbevand.  Vi tager også vinduesrammer, lister og dørene med udvendigt. Så får du et ekstra godt, langt og rent resultat, når vinduerne er tørret igen. 

Hos DJ Vask og Polering ønsker vi, at være de billigste. Hos os kan der laves en fast aftale, hver 4. uge eller hver 8. uge. Det kører helt automatisk hvor du som kunde ikke skal gøre noget andet, end at lægge ansvaret over på os. Så ring allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. 

Din lokale vinduespudser

Vi sørger for det hele

Hos DJ Vask og Polering ønsker vi at være de billigste. hos os kan der laves en fast aftale hver 4 uge eller hver 8 uge, som kører helt automatisk hvor du som kunde ikke skal gøre noget andet end at lægge ansvaret over på os. Så ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud     

Priser

*Alle priser er inklusiv moms

KOntakt os for prisen

Priser fra 100 inklusiv moms. Et gennemsnits dansk hus ligger på mellem 200 og 400 kroner inklusiv moms pr gang og dobbelt op ved både ude og indvendig vinduespuds. 

OBS: Hvis du kan få naboen med kan i begge spare 20% hvis der også tilføjes inteval vinduespuds og intavallet er det samme.

Har du spørgsmål?

 Hos DJ Vask og Polering, ønsker vi at være de billigste og bedste. Hos os kan der laves en fast aftale hver 4. uge eller hver 8. uge, der kører helt automatisk. Som kunde skal du ikke gøre andet, end at lægge ansvaret over på os. Så ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, eller brug formularen her på siden. 

Nemt og bekvemt

Vi gør det beskidte arbejde så du slipper. Vi ønsker at gøre hele processen så nemt og overskuelig, som overhovedet muligt.

Tilpasset dine behov

Er tidsrummet begrænset, er det intet problem. Vi aftaler gerne specifikke tider til at komme forbi.

MICROPHONE

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i kundetilfredshed, og leverer naturligvis altid spejlblanke vinduer

Kontakt os her