Djvaskogpolering

Djvaskog

polering

Til private og erhverv

Vask og polering

vask og polering af din bil både privat og erhverv og uanset størrelse.

Ønsker du en skinnende og ren bil igen?

Hos DJ Vask og Polering tilbyder vi vask og polering af din bil, både privat og erhverv og uanset størrelse. Vi har 5 års erfaring inden for vask og polering af biler, og vægter højt at resultatet er 100% i orden. Vi bruger kun produkter fra øverste hylde, og bilen vaskes altid i hånden. Vi tilbyder også at komme hjem til dig og rengøre din bil, det kræver kun almindelig strømstik.

hos DJ vask og polering tilbyder vi en fast månedlig vask, eller vask hver anden måned for en fast pris, som er billigere end priserne nedenfor, men aftales indbyrdes, og afhænger af hvilken bil det er. Det gør at din bil  altid er ren og lækker at komme ud og kører i, og gør bare lige det sidste ved at komme fra a til b

 

Hvad for man for pengene

Udvendigt:

Indvendigt:

Se priserne nedenfor

Priser

*Alle priser er inklusiv moms

Polering

ved polering er inde og ude vask med i prisen

Lille bil
2500 for 1 trins
3000 for 2 trins
3500 for 3 trins

Mellem bil
3200 for 1 trins
3800 for 2 trins
4400 for 3 trins

stor bil
4000 for 1 trins
4700 for 2 trins
5400 for 3 trins

Vask ude og inde

Lille bil 
800kr. 

Mellem bil
1000 kr.

Stor bil
1200 kr. 

firmabil / kassevogn
fra 800 kr. ved flere firma biler kan der laves en god pakkepris  

er bilen ekstra beskidt tillægges der en pris på 200    

sæderens kan tilkøbes for en merpris på 500

hvorfor få bilen poleret?

Når du får din bil poleret beskytter du din bils lak. din bil er hele tiden udsat for skidt, snavs og ridser også selvom den holder stille. Med en grundig polering fjerner man ridser som kan komme fra små sten, grene eller ridser fra vaskehallen. En polering hjælper på at holde det meste skidt og snavs og ridser væk fra lakken og gør at din bil altid har en flot skinende glans. Kort sagt holder ens bil endnu længere, og står meget flottere i lakken til dagligt. Det gør også at bilen er nemmere at holde ren.

er du i tvivl om din bil skal have en 1, 2 eller 3 trins polering, så kontakt os så kan vi tage en snak om det. Det vil altid være en vurderings sag, men oftest kan en 1 trins polering klare det, og bruges til de små tynde ridser, som kommer fra en vaskehal eller skidt og snavs der har siddet og arbejdet i lakken. Den giver også en flot og skinende glans. En 2 trins polering er til de lidt dybere ridser, og giver en endnu pænere glans. En 3 trins polering er så til de endnu dybere ridser. I nogle tilfælde kan ridserne være så dybe, at en 3 trinspolering ikke kan klare det, og så skal der autolaker til opgaven.

Har du spørgsmål?

 Hos DJ Vask og Polering ønsker vi at være de bedste og billigste og dem med den bedste service. hos os kan der laves en fast aftale, som kører helt automatisk, så du altid har den mest mulige rene bil, hvor du som kunde ikke skal gøre andet, end at lægge ansvaret over på os. Så ring allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, eller brug formularen her på siden. 

Nemt og bekvemt

Vi gør det beskidte arbejde så du slipper. Vi ønsker at gøre hele processen så nemt og overskuelig som overhovedet muligt.

Tilpasset dine behov

Er tidsrummet begrænset er det intet problem, vi aftaler gerne specifikke tider til at komme forbi.

MICROPHONE

Kvalitet til tiden

Vi går meget op i kundetilfredshed, og leverer naturligvis altid de bedste resultater.

Kontakt os her